Lacat cu protectie 70 [12]

25,56 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Lacat cu protectie 70

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Lacatul cu protecție de 70mm este un dispozitiv de securitate robust și fiabil, folosit pentru a încuia și a proteja diverse obiecte și încuietori. Iată o descriere a produsului:

Dimensiuni și construcție: Lacatul are o dimensiune de 55mm, măsurată de la partea exterioară a arcului. Acesta este fabricat dintr-un material rezistent, cum ar fi oțelul inoxidabil, care oferă durabilitate și rezistență în timp.

Mecanism de blocare: Lacatul este prevăzut cu un mecanism de blocare sigur și fiabil, care asigură protecția împotriva accesului neautorizat. Mecanismul poate fi acționat cu ajutorul unei chei specifice, care se potrivește cu sistemul de blocare al lacatului.

Protecție împotriva manipulărilor: Lacatul este conceput cu o protecție suplimentară pentru a descuraja tentativele de forțare sau manipulare. Această protecție poate consta într-un capac suplimentar care acoperă mecanismul de blocare și cheia.

Utilizare: Lacatul cu protecție de 70mm poate fi utilizat în diferite situații și pentru diverse obiecte. Poate fi folosit pentru a încuia uși, porți, dulapuri, cutii, valize sau alte elemente care necesită protecție suplimentară.

Portabilitate și ușurință în utilizare: Lacatul este compact și ușor de utilizat. Poate fi transportat cu ușurință și poate fi atașat și îndepărtat rapid, oferind o soluție convenabilă pentru securizarea obiectelor.

Detalii produs

72919

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.