Belciug 8mm cu holsurub [20]

3,35 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Belciug  8mm cu holsurub 

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Belciugul cu holsurub de 8mm este un instrument util și practic, utilizat în diverse aplicații de construcții, atelier sau în gospodărie. Acesta este fabricat dintr-un material rezistent și durabil, care îi conferă o durată de viață îndelungată și o rezistență sporită în utilizare.

Belciugul are o lungime de 8mm, ceea ce îl face potrivit pentru diverse lucrări de prindere sau agățare. Designul său compact și ergonomic facilitează manevrarea și utilizarea confortabilă în timpul lucrului.

Holsurubul este un element integrat în belciug, care oferă posibilitatea de a atârna sau prinde diferite obiecte sau materiale. Acesta asigură stabilitatea și siguranța în timpul utilizării, astfel încât să puteți efectua lucrări cu încredere și precizie.

Belciugul cu holsurub de 8mm poate fi utilizat în diverse aplicații, precum fixarea elementelor de construcții, agățarea de instrumente sau alte obiecte, montarea de accesorii sau elemente decorative și multe altele. Versatilitatea sa îl face un instrument indispensabil într-uneltele de lucru.

Indiferent dacă sunteți un profesionist în construcții sau un entuziast al proiectelor DIY, belciugul cu holsurub de 8mm vă va fi de mare ajutor în sarcinile dvs. zilnice. Fiind un instrument practic și ușor de utilizat, vă permite să vă realizați proiectele cu ușurință și eficiență.

Detalii produs

16043

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.