Prelungitor trafalet 3m telescopic [1/50]

19,28 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Prelungitor trafalet 3m telescopic

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Prelungitorul pentru trafalet telescopic de 3 metri este un instrument util în lucrările de vopsire sau tencuire, care vă permite să ajungeți la zone greu accesibile sau înalte, fără a fi nevoie să utilizați o scară sau să vă întindeți prea mult.

Acest prelungitor este realizat din materiale de înaltă calitate, durabile și rezistente, oferindu-vă stabilitate și rezistență în timpul utilizării. Poate fi extins și retractat ușor, datorită sistemului său telescopic, ajustându-se la lungimea dorită în funcție de necesități.

Cu ajutorul prelungitorului pentru trafalet telescopic de 3 metri, puteți accesa cu ușurință suprafețe înalte, cum ar fi pereții sau tavanul, fără a vă întinde prea mult sau a vă pune în pericol. Acesta este echipat cu o prindere ergonomică sau un mâner confortabil, care vă permite să manevrați prelungitorul cu ușurință și control.

Este compatibil cu majoritatea trafaletelor standard, permițându-vă să fixați trafaletul la capătul prelungitorului într-un mod sigur și stabil. Acest lucru vă oferă un control mai bun asupra aplicării vopselei sau a tencuielii, eliminând nevoia de a utiliza o scară sau de a lucra în poziții incomode.

Prelungitorul pentru trafalet telescopic de 3 metri este un instrument practic, ideal pentru atât pentru utilizarea în gospodărie, cât și în lucrări profesionale. Vă permite să economisiți timp și efort, facilitându-vă munca în domeniul vopsirii sau tencuirii.

Detalii produs

28148

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.