Dreptar aluminiu 2.5m cu boloboc si manere

94,34 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Dreptar aluminiu  2.5m cu boloboc si manere

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Dreptarul din aluminiu cu lungimea de 2.5m este un instrument de măsură și nivelare precis, utilizat în diverse aplicații de construcții și lucrări de precizie. Iată o descriere detaliată a produsului:

Materiale de calitate: Dreptarul este fabricat din aluminiu durabil și rezistent la coroziune, asigurând o durată lungă de viață și o rezistență bună la utilizare intensivă. Aluminiul este un material ușor, care facilitează manevrarea și transportul dreptarului.

Lungimea și măsurători: Dreptarul are o lungime de 2.5m, oferind o gamă largă de măsurători și o acoperire extinsă în timpul lucrărilor. 

Boloboc incorporat: Dreptarul este echipat cu un boloboc (nivel cu bula) incorporat, care permite verificarea și corectarea nivelului orizontal și vertical în timpul lucrărilor. Acest lucru facilitează obținerea unor rezultate precise și aliniate în construcții, tâmplărie, instalații și alte aplicații similare.

Manere confortabile: Dreptarul este dotat cu manere ergonomice, concepute pentru a oferi confort în timpul utilizării prelungite. Manerele asigură o prindere stabilă și facilitează manevrabilitatea dreptarului pe parcursul măsurătorilor și nivelărilor.

Utilizare: Dreptarul este un instrument utilizat în diverse domenii precum construcții, tâmplărie, instalații, lucrări de precizie și multe altele. Poate fi folosit pentru măsurarea, trasarea și nivelarea într-o varietate de proiecte și aplicații.

Detalii produs

12134

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.